Selecteer een pagina
Over ons

Hi! wij zijn
Doo en MAX

bruiloft videografie

Stijl van filmen

Het is een cliché uitdrukking: “Blijf dicht bij jezelf” echter in ons geval wel 100 % waar. Wij zijn niet opdringerig, blijven liever op de achtergrond. “In the picture” staan, dat laten we aan de hoofdrolspelers over. Dat zijn jullie en uiteraard al de familieleden en vrienden. Regisseren en de boel in scene zetten voelt onecht en geforceerd. Emoties komen gekunsteld over en dat proberen we te vermijden. Echte en spontane momenten, dat is onze passie.

Liever iets minder echte momenten dan meer “gemaakte” scenes.
LESS IS MORE!

PREPS

Alleen tijdens de voorbereiding kan het zijn dat wij toch wat dichterbij zijn. Als is alleen al doordat vaak de bruid in haar oude kamer bij de ouders verblijft. Dan kan het druk zijn met fotograaf en videograaf in één ruimte. Omdat we met twee videografen aan het werk zijn kunnen we alle voorbereidingen vastleggen. Zowel van de bruid als de bruidegom (of twee bruiden of twee bruidegommen)


Tijdens de fotoshoot van de fotograaf lopen wij ook mee. Ook hier geldt: als de fotograaf bepaalde foto’s wil maken, be our guest. Hij of zij geeft aanwijzingen. Wij gaan niet nog eens aanwijzingen geven van hoe te kijken, te staan en te kussen. Dat laten we over aan het stel. Wij pakken dan ook de spontane momenten mee. Wij hopen altijd op een fotograaf die dezelfde aanpak heeft. Dus niet kijken in de camera, maar losjes te werk gaan. Dit noemen we de documentaire stijl. Klik hier voor een overzicht van fotografen waar wij prettig mee samenwerken en op één lijn zitten.

Beleef de dag telkens weer opnieuw

Laat jullie bruiloft filmen